Vi er en holdningsbetonet virksomhed, som tager samfundsdebatten alvorligt. Vi udvikler vores land ved at blande os i det der gør ondt, og det der gør godt. Læs med i nyheder og meninger herunder. 

_C4B7174.jpg
IMG_1943.jpg
06. November 2021
Tekst: Hele Landet

Hele Landet søger praktikanter både til vores kontor i København og Århus i forårssemesteret 2021.

Vi er 7 dygtige arkitekter, der dagligt rejser rundt i hele Danmark, hvor vi rådgiver og designer processer der skaber helhedsorienteret udvikling i de mindre byer, sociale boligområder og turismedestinationer. Med os kommer du til at rejse Danmark tyndt. I Hele Landet er det gode samarbejde et nøgleord – både internt mellem os og i det tætte samarbejde med vores kunder.

Vi er en holdningsbaseret virksomhed, og vi har modet til at stille spørgsmål – tænke på tværs – og tænke nyt og udfordre de gængse modeller og løsninger. Hos Hele Landet tror vi på kvaliteten og på de stedsspecifikke kvaliteter – socialt, organisatorisk, fysisk og økonomisk. Byliv kommer ikke alene som følge af en pæn granitbelægning på torvet. Hos Hele Landet mener vi at gode steder – for hverdagsbrugere og gæster – kræver helhedsorienterede løsninger.

 

→ Som praktikant hos Hele Landet, er det vigtigt at du kan basisreglerne i grafisk opsætning – at du kan forbinde meningen med indhold, med det grafiske udtryk. Med andre ord, så elsker du InDesign, Illustrator og Photoshop.

 
→ Du er interesseret i de bagvedliggende dynamikker – og interesserer dig for hvordan det byggede miljø spiller sammen med vores sociale relationer, hvilken betydning stedets værter har for sammenhængskraften på tværs af interesser og generationer. 

→ Du har energi og tænker 5 trin forud.


→ Du kan analysere kompleks og tværfaglig viden og omsætte det til enkle og letforståelige budskaber.


→ Du er en dygtig formidler, både på skrift, i tale og visuelt.


→ Du har lyst til at udvikle kompetencer indenfor aktørinvolvering, udstillinger, 1:1 afprøvninger.


→ Du er ikke bange for at gribe telefonen og ringe rundt i landet.


→ Du har kendskab til Rhino Ceros eller SketchUp og kan google dig frem til hvordan et kort kan hentes ned fra kortforsyningen.

→ Du stiller spørgsmål når noget af ovenstående driller eller hvis du har brug for en guide.

Praktikperioden er med opstart omkring 1. februar og slutter i sidst i juni 2021.

 

Der kan være mulighed for at forlænge med en studentermedhjælperstilling, hvis vi er glade for vores samarbejde.

Send din ansøgning til:
job@helelandet.dk

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at tage fat i Heidi Lyng i København på +45 29265079 og Sille Askefrø i Aarhus på +45 29342234.

Deadline: Vi holder modtager ansøgninger og afholder samtaler hurtigst muligt, da vi er opmærksomme på skolernes deadline for praktikaftaler d. 15. november.

HeleLandetAugust0010.JPG
HeleLandetAugust0006.JPG
22. Oktober 2019
Tekst: Hele Landet

Ny partner i Hele Landet: Lokalsamfundene skal have mere at glæde sig over

Arkitekt og proceskonsulent Heidi Lyng er ny partner i Hele Landet. Klare holdninger, et aktivistisk mind-set og skarpe proceslederkompetencer definerer hendes faglighed, som nu skal sættes i spil i en ny rolle i rådgivningsvirksomheden. Her skal hun blandt andet bidrage til Hele Landets arbejde med at sætte udviklingen af lokalsamfund på dagsordenen.  

 

Der er særligt én sag, som optager den nykårede partner i Hele Landet. 

 

Og det er at kæmpe for fællesskaberne i landets lokalsamfund. Både privat og professionelt er arkitekt Heidi Lyng nemlig engageret i den konkrete udvikling af lokalsamfund. 

 

”Vi er optaget af skævvridningen mellem land og by. Jeg er selv opvokset i Vildbjerg mellem Herning og Holstebro og ved, hvordan livskvaliteten falder, når lokalsamfundet ikke trives. Som ny partner glæder jeg mig derfor til at tage endnu større del i Hele Landets altoverskyggende dagsorden om at skabe bedre lokalsamfund.

 

”Vi som virksomhed selv skal være med til at drive udviklingen. Både i kraft af vores rolle som rådgivere, men også gennem aktivistiske initiativer, vi selv sætter i søen”

Vi mener, at landdistrikternes lokalsamfund skal have en større del af kagen, og det standpunkt er vi ikke bange for at sætte på dagsordenen og stå på mål for,” fortæller Heidi Lyng og fortsætter:  

 

”Men vi mener også, at vi som virksomhed selv skal være med til at drive udviklingen. Både i kraft af vores rolle som rådgivere, men også gennem aktivistiske initiativer, vi selv sætter i søen,”

fortæller Heidi Lyng, der i privat regi kæmper en kamp for hendes grundejerforening i Fiskerhavnen, Københavns Sydhavn. Her har hun netop sendt By & Havn en omfattende liste med spørgsmål, der skal give svar på, hvordan de vil sikre, at bydelens sammenhængskraft tænkes ind i udviklingsplanerne for de nærliggende områder.

 

Fælles afsæt i Hele Landet

Heidi Lyng søgte mod Hele Landet i foråret 2018 fra en stilling som proceskonsulent i Arkitema

Architects. Hun så virksomhedens ligefremme og aktivistiske tilgang som et friskt pust i en konservativ branche, hvor rådgivere typisk må lade deres samfundsmæssige holdninger blive hjemme i privaten. Efter et år har hun nu købt sig ind i virksomheden, efter hun er blevet bekræftet i partnerkredsens fælles afsæt i værdier, holdninger og faglig tilgang. 

 

”Vi insisterer på at rumme kompleksiteten ved byudvikling og står ved, at vi ikke kender alle svarene på forhånd; vi tester ting med midlertidig arkitektur og aktiviteter, og samler borgere, politikere, forvaltninger og rådgivere i samme arbejdsrum.  

 

Det er effektiv proces, der giver aktørerne mod. Mod til at sætte spot på de reelle problemer, diskutere dilemmaer og satse på mere utraditionelle løsninger.  Det er essensen af vores fælles tilgang, og vi ser det som afgørende for fremdriften og forankringen af de byudviklingsprojekter, vi arbejder med” afslutter Heidi Lyng.

"Vi tester ting med midlertidig arkitektur og aktiviteter, og samler borgere, politikere, forvaltninger og rådgivere i samme arbejdsrum"

 

For nyligt færdiggjorde den nykårede partner arbejdet med et Realdania-projekt i Haderslev bymidte, og i øjeblikket er hun engageret i udviklingsprojekter for Danmarks Radio og Charlottekvarteret i Hedehusene. 

Om Heidi Lyng

Heidi Lyng er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus og har en diplomuddannelse i procesledelse. De to fagligheder har været centrale for Heidis professionelle karriere, hvor hun blandt andet har været selvstændig proceskonsulent, undervist hos The Index Project og hjulpet DTU med at forankre forskningsviden i virksomheder. 

 

Inden hun blev en del af Hele Landet, havde Heidi Lyng en fremtrædende rolle i Arkitema Architects rådgivningsteam for aktørinvolvering, der i høj grad beskæftiger sig med samme type projekter som Hele Landet. Som partner skal Heidi blandt andet stå i spidsen for store dele af Hele Landets projekter i Østdanmark.  

 

Heidi Lyng bor med sin mand og to børn i den gamle fiskerhavn i Københavns Sydhavn. 

 

For yderligere information, kontakt Heidi Lyng på mobil:  29 26 50 79 eller mail: Heidi@helelandet.dk.

Lær mere om vores